Gewrichten

Weer Soepel

Sporten en pijnvrij bewegen was iets normaals, maar vandaag de dag is dat wel anders. 

Uit bed komen, trap lopen, kleding aantrekken is niet meer zo vanzelfsprekend. Een leven zonder pijnstillers is bijna niet meer weg te denken. 

Wij krijgen vaak vergelijkbare verhalen van onze klanten. 

De nieuwste behandeling in de wereld met ’NanoTech Therapy’ heeft bewezen dat veel van onze klanten weer zonder pijnstillers een rondje golf spelen,  die operatie uitstellen, of gewoon ouderwets hun kleding op een normale manier aan kunnen trekken. 

gewrichtspijn - knie
gewrichtspijn - polsen
gewrichtspijn - elleboog
gewrichtspijn - heupen
gewrichtspijn - rug
gewrichtspijn - enkel
gewrichtspijn - schouder

NanoTech Therapy

Met de apparatuur NanoTech Therapy kan er op celniveau worden gewerkt met uiteenlopende werkzame voedings- en bouwstoffen en laat daarmee alle bestaande technieken, crèmes en serums ver achter zich. Door de vloeistoffen tot nanodeeltjes terug te brengen van 20 tot 200 Nm (nanometer) transporteren wij deze eenvoudig tot diep in de huidlagen en worden deze door de cellen herkend als lichaamseigen bouwstoffen. Afhankelijk van de manier van toepassen kunnen de nanodeeltjes tot wel 4 centimeter diep in de huid of het weefsel doordringen.

Beter Bewegen

Een operatie is een optie die we uiteraard zo lang als mogelijk willen uitstellen. Nu met de NanoTech Therapy is het mogelijk om smeermiddel (hyaluronzuur) & bouwstof (Zout uit de Dode Zee) rondom het gewricht in te brengen.

Afhankelijk van de ernst, ervaren de deelnemers na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen een verschil; variërend van iets makkelijker bewegen tot ouderwets sporten.

Duur:

30 minuten

Pijn (0-10):

0

Aanbevolen behandling:

Hyaluronzuur & Mineraal zout uit de Dode Zee

Methode:

NanoTech Therapy

Niet wat wij, maar zij zeggen

Heb eerlijk gezegd heftige pijn gehad in mijn billen na de behandeling, dus merk dat er wel degelijk iets gebeurt. 2 dagen later merkte mijn dochter dat ik sinds lange tijd weer normaal aan het lopen was.

Anoniem

Heb zoveel pijn gehad van mijn heup, ik kon hierdoor niet meer golfen, wat ik juist zo graag doe. Na 3 behandelingen loop ik weer 27 holes per dag, het is voor mij een wondermiddel.

Bert

De Behandeling

Vooraf

- U ontvangt via mail een document met aanvullende informatie.
- Zorg dat u 5 minuten van te voren aanwezig bent.
- Middels een intake kunnen wij beter vaststellen wat, waar en hoeveel er behandelt kan worden.

Tijdens

- Wij gebruiken een 'Reflex' massage apparaat om de huid
de maximale impact te geven.
- De nanorisering duurt 10-12 minuten en doet geen pijn.

Na de behandeling

- Het kan voorkomen dat de spieren lang in slaapstand hebben geleefd en door de behandeling worden 'wakker' geschud met als gevolg spierpijn. Deze spierpijn verdwijnt uiteraard vanzelf weer.

NanoTech Therapy machine

Tarieven (incl. btw)

Locatie

Bergweg-zuid 70

 2661CV, Bergschenhoek

Contact

Tel: 06 25 100 240

Mail: info@nanobodycare.com

Pagina met vragen en antwoorden, klik hier