NANO TECHNOLOGIEVOOR JOUW LICHAAM

Hoe geweldig is het als je mensen met pijn verlichting kunt geven. 

Oorspronkelijk ontwikkeld voor de Beauty branche, blijkt een uitvinding te zijn voor talloze issues die voorheen niet of nauwelijks te behandelen zijn.  

De bouwstoffen ‘Hyaluronzuur & Zout uit de Dode Zee’ zijn gekozen omdat ze het meeste rendement geven in en aan je lichaam voor verschillende doelen, maar ook omdat ze tot nanometers terug gebracht kunnen worden, dit is excessief getest om het maximale resultaat te halen.  

Twee bouwstoffen

Hyaluronzuur

HYALURONZUUR

Tal van dermatologen zweren bij Hyaluronic Acid (de Engelse benaming) voor dagelijks gebruik, omdat dit molecuul zich in de huid aan water bindt waardoor het je huid als het ware opvult.

Denk: een prachtig ‘volle’ huid die jonge meiden vaak van nature hebben. Sterker nog, babyhuidjes barsten ervan. Misschien is het je met de jaren weleens opgevallen dat je huid namelijk wat inboet op dat volume? 

WAT IS HYALURONZUUR?

Het is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt en dus zelf aanmaakt. Het kan tot 1000 maal het eigen volume aan vocht vasthouden. Waardoor gewrichten, kraakbeen en je huid soepel blijven en je huid veerkrachtig aanvoelt. Hyaluronzuur is de belangrijkste ‘vulstof’ van de huidmatrix – een invloedrijke structuur voor een gezonde huid-. Het zorgt in de cosmetisch kant, dat je huid niet uitdroogt, herstelt bij wondjes, letterlijk tegen een stootje kan en beschermt is tegen indringen van schadelijke stoffen van buitenaf. 

WAT DOET HYALURONZUUR?

 • Hyaluronzuur voorziet de huid van de perfecte dosis vocht;
 • Hyaluronzuur vervaagt fijne lijntjes en rimpels;
 • Hyaluronzuur maakt de huid soepeler en steviger;
 • Hyaluronzuur versterkt het beschermlaagje van de huid;
 • Hyaluronzuur is ontstekingsremmend, waardoor (acne) wondjes sneller helen;
 • Hyaluronzuur wapent de huid met antioxidanten tegen vrije radicalen.

WAAROM IS HYALURONZUUR BELANGRIJK?

Het vermogen van het lichaam om Hyaluronzuur (én Collageen) te produceren en te vernieuwen neemt af naarmate je ouder wordt, volgens onderzoek. Hiernaast kunnen extreme weersomstandigheden, waaronder verwarming in de winter, bepaalde huidverzorgingsproducten- en onderliggende problemen kleine breukjes in de beschermende huidbarrière veroorzaken, waardoor water ontsnapt.

Het menselijk lichaam is er zelf toe in staat Hyaluronzuur te produceren en te vernieuwen, waardoor ongeveer 3g HA per dag wordt geproduceerd. Een gemiddeld persoon heeft ongeveer 15 gram Hyaluronzuur in het lichaam dat over het gehele lichaamsweefsel wordt verdeeld. 

WAT DOET HYALURONZUUR PRECIES IN HET LICHAAM?

Hyaluronzuur vervult belangrijke functies in het lichaam, die betrekking hebben op een gezonde huid. Het reguleert het hydraterende vermogen, de stofwisseling en het herstellend vermogen van de huid. Hyaluronzuur wordt meestal in de lederhuid gevonden, maar het stofje komt ook voor in de epidermis. In de lederhuid houdt het stofje een waterreserve vast om uitdroging van de opperhuid te voorkomen en de waterbalans optimaal te houden.

Voor het totaalbeeld: Hyaluronzuur speelt een vitale rol bij het behoud van gezond bindweefsel, de elasticiteit van de huid en wondgenezing. Ook houdt Hyaluronzuur de gewrichten, bloedvaten en fibroblasten soepel. De fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel, een niet-elastische vezel die zorgt voor de stevigheid van de huid.

Lees meer over Hyaluronzuur
Dode zee Zout

MINERAAL ZOUT UIT DE DODE ZEE

Bevat een zeer unieke hoge concentratie mineralen met o.a. magnesium, kalium, natrium, calcium, welke al eeuwen bekend staan om de ongekend heilzame werking op lichaam en geest. 

WAAROM ZIJN DE MINERALEN VAN DE DODE ZEE ZO BELANGRIJK?

Doordat de Dode Zee op een van de laagste punten van de aarde ligt wordt deze gevoed door mineraalrijke onderaardse bronnen die nog niet vervuild zijn door de moderne samenleving. Door de gunstige ligging en het klimaat ontstaat er een hoge oppervlakte verdamping waardoor het mineraalgehalte toeneemt. 

DE ECHTE KRACHT VAN DE DODE ZEE ZOUT? 

 1. 1) Hygroscopisch vermogen; vermogen om vocht vast te houden en aan te trekken – het vochtgehalte van een droge huid weer in balans te brengen en ongewenste vochtophopingen in de huid te verwijderen.
 2. 2) Exfoliatie vermogen; de kracht om het afschilferen van de huid te stimuleren, belangrijk van o.a. psoriasis en eczeem. 
 3. 3) Regeneratievermogen; een sterk vermogen om de genezingsprocessen van de huid te stimuleren. Belangrijk bij beschadigingen ontstaan door huidproblemen (acne). 

DE BELANGRIJKSTE MINERALEN: 

Broom: Kalmeert, verzacht en ontspant de huid

Magnesium: Werkt anti allergisch

Jodium & Sulfaat: Zijn natuurlijke antiseptica 

Strontium & Lithium: Spelen een belangrijke rol bij het goed functioneren van de huidcellen.

Kalium: Regelt de osmose en vochtbalans van de huidcellen.

Natrium & Calcium: Zijn belangrijk voor het natuurlijke genezingsproces. 

De onderstaande twee zijn in onze cartridge extra toegevoegd.

Silicium: Beschermt de eiwitten elastine en collageen in de huid, waardoor deze elastischer is en minder rimpels heeft. 

Vitamine C: Heeft een functie als antioxidant in het lichaam en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in standhouden van de weerstand. 

BIJWERKINGEN?

Van de Dode Zee mineralen zijn geen bijwerkingen bekend en er ontstaat bij langdurig gebruik geen gewenning. Ook voor mensen met een ‘normale’ huid geven de Dode Zee mineralen een optimale verzorging en bescherming. De huid wordt gladder en krijgt een jonger en frisser uiterlijk.

Lees meer over Zout uit de Dode Zee

Wij doen behandelingen voor

 • Tennisarm
 • Golfarm
 • Hielspoor
 • Spier of peesontsteking 
 • Scheurtje in spier of pees 

Een gewricht is een plek waar 2 botten langs elkaar heen bewegen, dit kan ontstaan door;

1) Belasting

 2) Artrose

3) Ontsteking (Artritis)

Wij behalen zeer goede resultaten bij:

 • Artrose achtige aandoeningen
 • Wervelkolom
 • Vingerkootjes en knie
 • Onderarmen
 • Heupen en schouders
 • Duimen
 • Polsen
 • Nek
 • Handen en voeten
 • Rimpels; hoe ‘ouder’ de huid hoe meer behandelingen noodzakelijk zijn.
 • Littekenweefsel; mits niet ouder dan 2 jaar is volledig herstel mogelijk. 
 • Brandwonden; mits niet ouder dan 2 jaar. 
 • Neuropathie
 • Ontstekingen
 • Stress gerelateerd (spanning nek & rug)
 • Rugklachten (hernia’s)
 • Slaapproblemen
 • COPD

Unieke technologie

Het nanorizeren van de vloei (bouw-)stoffen is een wereldwijd nieuw gepatenteerde techniek.
1. De machine maakt nanodeeltjes van de vloeistof.
2. Door de vloeistoffen tot nanodeeltjes terug te brengen van 20 tot 200 Nm (nanometer) transporteren wij deze eenvoudig door tot diep in de huidlagen en worden deze door de cellen herkend als lichaamseigen bouwstoffen. Een nanodeeltje is zo klein dat ze door de huid gaan.

Onze behandelmethodes zijn

Gepatenteerd white
Veilig white
Pijnvrij white
Effectief white

NanoTech Therapy

Met de apparatuur NanoTech Therapy kan er op celniveau worden gewerkt met uiteenlopende werkzame voedings- en bouwstoffen en laat daarmee alle bestaande technieken, crèmes en serums ver achter zich. Door de vloeistoffen tot nanodeeltjes terug te brengen van 20 tot 200 Nm (nanometer) transporteren wij deze eenvoudig tot diep in de huidlagen en worden deze door de cellen herkend als lichaamseigen bouwstoffen. Afhankelijk van de manier van toepassen kunnen de nanodeeltjes tot wel 4 centimeter diep in de huid of het weefsel doordringen.

Hoe klein is een nanometer?

Play Video

Tarieven (incl. btw)

Niet wat wij,
maar zij zeggen

"Heb zoveel pijn gehad van mijn heup, ik kon hierdoor niet meer golfen, wat ik juist zo graag doe. Na 3 behandelingen loop ik weer 27 holes per dag, het is voor mij een wondermiddel."

Bert Ablas, 66 jaar (versleten heup)

"Heb eerlijk gezegd na de behandeling heftige pijn gehad in mijn rechterbil. 2 dagen later merkte mijn dochter dat ik sinds lange tijd weer normaal aan het lopen was.

Anoniem, 56 jaar (Versleten Heup)

Behandelruimte

Locatie

Bergweg-zuid 70

 2661CV, Bergschenhoek

Routeplanner

Contact

Tel: 06 25 100 240

Mail: info@nanobodycare.com

Klik hier voor vragen & antwoorden