01

Over ons

2 Founders (Bryan & Simone),
beide 43 jaar.

Bryan over Simone: Ik ken geen fijner en puurder persoon als Simone. Ga 5 min in gesprek met Simone en je begrijpt wat ik bedoel. Staat altijd klaar voor anderen, behulpzaam en al meer dan 20 jaar in vak als ‘Preventie Assistente’ bij de tandarts, waar ze patiënten behandelt en informeert over een gezond gebit. 

Simone over Bryan: Super leergierig, te als je het mij vraagt, altijd in de boeken en reist al vele jaren de wereld over voor seminars en events. Heeft een sterke passie om mensen verder te brengen/ helpen in hun leven. Zodra dat gebeurd is hij niet meer te stoppen. 

02

Visie

Verbetering in Beweging, Gezondheid & Uitstraling

03

missie

Vandaag beter dan gister.

04

Motivatie

Wat is ons grootste behoefte?

Wij vragen ons regelmatig bewust af, waar wij blij van worden. En wat hiervoor moet gebeuren? ‘Zo snel als mogelijk mensen verder brengen (helpen)’. Het komt er dus op neer, hoe sneller we iemand kunnen helpen, hoe sneller onze behoeftes worden ingevuld. Om dit dus te verwezenlijken moeten wij op zoek naar tools/ middelen/ mensen die de beste resultaten leveren. De NanoTech Therapy is dus voor ons een zeer belangrijk middel. 

Als iedereen goed in z’n vel zit, gezond is, en goed kan bewegen dan is de wereld om ons heen toch veel mooier. Wij doen ons best om een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

We Care About You And Your Body.