• All
  • Hyaluronzuur
  • Behandelingen
  • Overig
  • Mineraalzout
  • All
  • Hyaluronzuur
  • Behandelingen
  • Overig
  • Mineraalzout
Zijn er al eerdere testen gedaan met Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is in veel industrieën een wondermiddel. Dagelijks wordt er volop gesmeerd met 'dure' zalfjes waar hyaluronzuur in zit. De welbekende fillers bevatten hyaluronzuur. Het concept  (NanoTech Therapy) wat wij toepassen komt oorspronkelijk uit de paardensport, waar sportpaarden die 'spier en pees problemen' hadden (in het geheim) werden opgelapt. Zodat ze weer snel ter been waren. Inmiddels zijn al duizenden mensen behandelt met de NanoTech Therapy.

Wat maakt de behandeling uniek en effectief?

Er is momenteel niets dat zo diep door je huid kan gaan (tot wel 4cm) - zonder injectie. De machine transporteert de Nano deeltjes met 1500km door je huid (hier voel je niets van).  Er is momenteel niets dat de 0.4ml vloeistof kan opdelen tot ‘Nanodeeltjes’. Dit betekent dat er een groot oppervlakte wordt bediend op die specifieke plek. 

Wat gebeurt er met mijn lichaam na zo’n behandeling?

Je hebt dus extra ‘Hyaluronzuur’ en/ of ‘Zout uit de Dode Zee’ in je lichaam gekregen, je lichaam ervaart dit als fijn en kan herstellen zoals toen je jong was. Let op! Het kan dus heel goed voorkomen dat je meer gaat voelen, tot het pijnlijke aan. Je lichaam maakt als het ware je ’slapende’ spieren wakker. Sommige mensen ervaren tintelingen. Deze gaan op korte termijn over. Het is wel een signaal dat je lichaam het juist nodig heeft en snel weer behandelt moet worden.

Waarom überhaupt een behandeling?

Om het lichaam optimaal te laten functioneren bij de dagelijkse dingen, maar ook om te herstellen vraagt het lichaam om specifieke stoffen. Deze stoffen raken op of leeg naarmate we ouder worden. Zo zal een kind heel snel herstellen van een ongeluk. Zo zal een kind geen artrose hebben. Zo zou een kind ook geen rimpels krijgen, etc. Wij vullen dus deze wonderstoffen weer aan in het lichaam middels een wel heel bijzondere methode. 

Parkeren en route

Parkeren kan voor de deur (let op! het kan wel wat druk zijn, dus soms creatief zijn met parkeren).

Kan ik te veel aan ‘Hyaluronzuur’ of ‘Mineraalzout uit de Dode Zee’ in mijn lichaam krijgen?

Nee, het teveel eraan zorgt ervoor dat je lichaam de stoffen gaat brengen waar het nog meer nodig is in je lichaam. Het zoekt als het ware zijn weg in je lichaam. 

Is het verzekerd?

Helaas nog niet. Uiteraard zouden wij graag anders zien omdat veel behandelden zien dat het resultaat brengt.

Is het slecht voor je lichaam?

Nee,  a) anders zouden wij als Nano Body Care geen behandelingen geven. b) het zijn lichaamseigen stoffen, het lichaam heeft het juist nodig.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Moeilijk te zeggen, bij de één werkt het al na 2 behandelingen bij de ander pas na 10 behandelingen. Het is afhankelijk van de leeftijd/ gradatie van klacht/ genen/ levensstijl. 90% van onze klanten kiezen voor een dubbele behandeling (Hyaluronzuur en Mineraalzout) en ergens tussen de 6 en 8 behandelingen voor het beste resultaat. 

Hoe zit het met korting?

Stel je neemt 4 behandelingen af, (één behandeling is 1 cartridge) dan is de totaalprijs €400,-. Neem je nu een 5e behandeling dan is die 5e behandeling €50,- omdat je in een andere klasse komt (5 tot 9 behandelingen), iedere opvolgende behandeling is €90,-. Enzovoort. concreet:  behandeling 1 t/m 4 = €100,- behandeling 5 = €50,- behandeling tot 9 = €90,- behandeling 10 = gratis behandeling tot 19  = €85- behandeling 20 = gratis behandling tot over 20 = €80,-

Hoe werkt de behandeling?

Je zit of ligt op de behandelbank van Nano Body Care. De huid wordt schoongemaakt op de plek waar de behandeling plaats vindt.  Wij plaatsen een gesealde ‘Cartridge’ in de machine.  Deze maakt er ‘Nanodeeltjes’ van.  Een slang met een soort mondstuk wordt geplaatst op de aangewezen plek op het lichaam.  De Machine transporteert de voeding (hyaluronzuur en/of Dode Zeezout) in het lichaam. Na zo’n 25 min. is de behandeling klaar.  Klik hier voor video uitleg  

Hoe vaak moet ik behandeld worden?

Hyaluronzuur heeft zo'n 2 tot 3 dagen om in te settelen. Je kan een overdosis krijgen en er zal niets gebeuren, maar het zou zonde zijn voor je portemonnee. Dode Zeezout kan dagelijks toegepast worden.  

Hoe lang blijven de stoffen zitten?

Leeftijd/ levensstijl/ ernst van de klacht/ genen/ etc. Bepalen de houdbaarheidsdatum. Zo hebben wij ervaren met 2 zussen dat de een direct het verschil voelde en de ander pas lichtjes na 3 keer behandelen (een zus leeft gezond en bewust en de ander minder). 

Hoe betaal ik?

of via contant of via tikkie of via factuur

Doet de behandeling pijn?

Nee, u zou mogelijk wat tintelingen kunnen ervaren als u last heeft van een grote ontsteking. De (NANO) deeltjes zijn zo klein dat ze dus door uw huid of weefsel kunnen dringen. We maken geen gebruik van naalden. Bij uitzondering kan er ‘ontspanning’ ontstaan in bepaalde spiergroepen. Deze spieren die als het ware lang hebben ‘vastgezeten’ komen weer los. Hierdoor kan er een heftige reactie ontstaan, omdat het lichaam er zo snel mogelijk vanaf wil.

De voedingstoffen 'hyaluronzuur' & 'Dode Zeezout' brengen we terug tot zo'n 200 & 20 Nanometer.
Maar hoe klein is een Nanometer eigenlijk?

TARIEVEN

Try Out/ Referentie Programma

Honderden behandelden met NanoTech Therapy! 75% geeft aan resultaat te hebben. Het resultaat is afhankelijk van de leeftijd/ leefstijl/ genen/ gezondheid/ ernst probleem. We hebben een Try Out Programma bedacht, om te kijken of je bij die 75% behoort.

- 4 behandelingen moet een verschil geven. - Merk je geen verschil dan betalen wij je de helft terug.